Καλέντουλα

Καλέντουλα

Το λάδι καλέντουλας προέρχεται από την κίτρινη καλέντουλα ένα λουλούδι διαδομένο ευρέως στη νοτιοδυτική Ασία, τη Δυτική Ευρώπη και τις Μεσογειακές χώρες.

Στα καλλυντικά η Calendula είναι γνωστή ως η καλύτερη θεραπεία για το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως μελάσα, καροτενοειδή, σαπωνίνη και κερσετίνη, που βρέθηκαν σε λάδι καλέντουλας, συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων.

Συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία και ενυδάτωση στο ξηρό και σκασμένο δέρμα και καταπολεμά τα σημάδια της ηλικίας που σχετίζονται με τη λέπτυνση του δέρματος.

-60%
-25%
Εξαντλήθηκε
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
24,90
Εξαντλήθηκε
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
34,90
Εξαντλήθηκε
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
23,90

Κρέμες Προσώπου

Κρέμα Νυκτός με Ρόδι 50ml

23,90
-60%

Προϊόντα Αντιγήρανσης

Αρωματικό Body Butter-Βανίλια 350ml

23,90 9,56
Εξαντλήθηκε
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
23,90
-20%
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
9,90 7,90
Share this: