Βούτυρο Καριτέ

Βούτυρο Καριτέ

Το Βούτυρο Καριτέ είναι ένα εκχύλισμα που προέρχεται από τους καρπούς ενός αφρικανικού δέντρου το Shea Tree.

Είναι δύσκολο να βρεθεί οποιοδήποτε άλλο συστατικό που να θεωρείται τόσο μεγάλης αξίας στη βιομηχανία καλλυντικών. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αφθονία του σε λιπαρά οξέα και την μοναδική του ικανότητα να φτάνει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Λειαίνει και συσφίγγει το πλαδαρό και γηρασμένο δέρμα του προσώπου, χάρη στην ικανότητά του να ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Το ελαϊκό και στεατικό οξύ αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενυδατώνουν και θεραπεύουν τυχόν πληγές και εγκαύματα.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το Βούτυρο Καριτέ αντιμετωπίζει και προλαμβάνει δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Το Βούτυρο Καριτέ είναι επίσης πολύ καλό αντηλιακό.

Προσφορά!
Προσφορά!
73,70 65,90
Προσφορά!
84,80 74,90
Προσφορά!
47,70 40,90
Προσφορά!
63,71 54,90
-25%
-25%
Προσφορά!
121,80 108,90
Προσφορά!
72,71 63,90
Προσφορά!
23,90
-34%
14,90 9,90

Κρέμες Προσώπου

Κρέμα Νυκτός με Ρόδι 50ml

23,90
Προσφορά!
Προσφορά!
-20%

Σαπούνια και Αφρόλουτρα

Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Ρόδι 780ml

29,90 23,90

Κρέμες πολλαπλών χρήσεων

Ενυδατική Κρέμα Σώματος με Αβοκάντο 100ml

7,90
-60%

Προϊόντα Αντιγήρανσης

Αρωματικό Body Butter-Βανίλια 350ml

23,90 9,56
-20%
9,90 7,90

Κρέμες Χεριών και Ποδιών

Peeling Ποδιών 50ml

14,90