Λάδι Αργκάν

Λάδι Αργκάν

Το Αργανέλαιο εξάγεται από τον καρπό του δέντρου Argan, που προέρχεται από το Μαρόκο.

Περιέχει πολλά ευεργετικά λιπίδια και λιπαρά οξέα για το δέρμα, και είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμίνης Ε και αντιοξειδωτικών ενώσεων. Το αργανέλαιο είναι διάσημο για τη θεραπεία των ταλαιπωρημένων μαλλιών χάρη στην ικανότητά του να διεισδύει στους πόρους των θυλάκων των τριχών, και έτσι να ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας, προσθέτοντας φυσική γυαλάδα και όμορφη λάμψη.

Σε καλλυντικά, χρησιμοποιείται ως ενυδατικό έλαιο, κατά της νεανικής ακμής και για την απολέπιση του δέρματος. Επιπλέον, αποκαθιστά την εμφάνιση του θαμπού δέρματος και του δίνει μια υγιή λάμψη.

Τα αντιοξειδωτικά του αργανέλαιου βοηθούν στην αποκατάσταση του δέρματος, βελτιώνουν την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη χροιά του μέσω εντατικής ενυδάτωσης.

Προσφορά!
Προσφορά!
73,70 65,90
-25%
19,90 14,91

Θεραπείες Μαλλιών

Ορός Μαλλιών με Κερατίνη 50ml

20,00
Προσφορά!
-34%
14,90 9,90

Κρέμες Προσώπου

Κρέμα Νυκτός με Ρόδι 50ml

23,90
Προσφορά!
-60%